sunnuntai 5. joulukuuta 2010

Tiineenä?

Mahdotonta käytöksen perusteella sanoa onko Linsa tiineenä vai ei. Kaikki rapsuttelut ja hellyttelyt kelpaa, mutta myöskin menohaluja riittää kun vapaaksi pääsee juoksemaan. Vatsa on tietysti vielä normaalin solakka. Nyt kun astutuksesta on kulunut kaksi viikkoa alkioiden pitäisi pikkuhiljaa olla vaeltanut kohtuun ja lähiaikoina niiden pitäisi kiinnittyä kohdun seinämiin. Samalla myös istukoiden muodostuminen alkaa.


Minäkö mukamas iso ja aikuinen?
Linsa tasan kaksi viikkoa astutuksen jälkeen

3 kommenttia:

 1. Täällä ollaan myöskin odottavissa tunnelmissa:)
  toivotaan kovasti,että Linsa saa oman pentueen!
  Terveisin Kaisa

  VastaaPoista
 2. Onnea ja peukkuja että tiineenä olisi!! Tessalla alkoi vatsan seutu laskea jo kaksi viikkoa astutuksesta mutta nythän oli kyse toisesta tiineydestä, eli merkit voikin tulla aikaisemmin :) Muutoin Tessan olemus ei yhtään hidastunut edes viimepäivillä, samallalailla se kaahotteli paikasta toiseen kuten aiemminkin...

  VastaaPoista
 3. Mukavaa kun olette hengessä mukana. Me Linsan kanssa myös odotellaan että päästään näkemään Kaisan tuontipentu, ja toivotaan että päästäisiin Tessan pentuihin tutustumaan esim. jossain näyttelyssä tai muussa tapahtumassa. Linsalle on aina ilo kun saa uusia leikkikavereita.

  VastaaPoista