tiistai 5. helmikuuta 2013

Juoksut lähestyvät!


Saa nähdä milloin Linsa aloittaa juoksut. Kovin kauaa en uskoisi siihen enää menevän, sillä niin voimakkaasti  Linsa käytöksellään juoksuja enteilee. Toisten koirien hajumerkeistä se on ollut kiinnostunut jo pidemmän aikaa. Lisäksi se on ruvennut pudottamaan karvaa, joka Linsalla on selvä juoksujen lähestymisen merkki.

Linsaa harjatessani olen harmitellut sitä että nykyään karvat menevät kompostiastiaan. Aiemmin keräsin Linsan karvaa eräälle tutulle harrastajakehrääjälle lankamateriaaliksi, mutta hänellä karvapussukoita kerääntyi nopeammin kuin mitä hän ehti niitä langaksi kehrätä. Niinpä sovittiin että en kerää enempää karvaa talteen. Jos joku innokas kehrääjä tätä tekstiä lukee, niin ilmoittelethan itsestäsi. Mielelläni kerään puhdasta ja pehmoista koirankarvaa hyötykäyttöön.

Tulevista pennuista saa myös kysellä!

Silittäessä jokainen  huomaa Linsan karvanpudotuksen, mutta näin valokuvassa turkki näyttää vielä ihan runsaalta. Harmi kun nämä talvipäivät ovat olleet niin pilvisiä että kaikki kuvat ovat kovin harmaita.

2 kommenttia:

 1. Moi! minulle kyllä kelpaisi karvat, Tupsusta on kerääntynyt vasta säälittävä pieni pussukka, enkä tiedä kasvaako sille kovin tuuheaa turkkia koskaan muutenkaan. :)En tosin osaa itse kehrätä, mutta voisin eräälle lähettää kehrättäväksi, josta oli haastattelu Koiramme-lehdestä - sillä neulomista kyllä harrastan. Jos vaikka joskus saisin stabyhounlapaset!

  Pennuista en valitettavasti uskalla kysellä, pitää varmaan taivutella miestä vielä että toinen koira olisi hyvä. :D Mistä yhteystietosi saa, voisin laittaa maililla osoitteeni?

  T. Elina ja Tupsu

  VastaaPoista
 2. Hei Elina,

  Pistä minulle vaikka tekstiviesti numeroon 040-7263830, niin sovitaan karvan keräämisestä ja miten saadaan ne minulta sinulle :)

  Terveisin, Tuija

  VastaaPoista