keskiviikko 15. syyskuuta 2010

Urosvalinta

Nyt on suunnitellun yhdistelmän urosvalinta varmistunut. Linsa tullaan astuttamaan Antulla (Bägbys Antonio), joka on nuori tuontiuros Ruotsista. Anttu on luonteeltaan tasapainoinen ja reipas. Se osaa olla stressaamatta uusissa ja oudoissakin tilanteissa. Anttu on hyvin ihmisystävällinen ja leikkii mielellään lasten kanssa. Vapaana ollessaan se pitää hyvin kontaktia ohjaajaansa. Antun suhtautuminen laukauksiin on testattu ja se on todettu laukauspelottomaksi.

Anttua on ruvettu kouluttamaan metsästyskäyttöön. Sille on koulutettu noutoa, ja se on päässyt osallistumaan kyyhkyspassiin. Anttu on kiinnostunut linnuista ja muusta riistasta, mutta seisonnalle se ei ole vielä herännyt. Näyttelyihin Anttu on osallistunut muutaman kerran ja on saanut jo kaksi sertiä, sekä yhden vara-sertin.

Anttu on lonkka- ja kyynärkuvattu tuloksella B/B 0/0.


 Mikäli kiinnostuit yhdistelmästä otathan yhteyttä!

2 kommenttia:

  1. Kiva kuulla, että teidän suunnitelmat edistyy :) Anttu on oikein mukava mies! Kiva kun laitoit teille pentublogin pystyys niin saadaan sitten kaikki lukea tiineyden edistymiseestä ja toivottavasti päästään ihailemaan pentujen kuvia :)

    VastaaPoista
  2. Joo, olisi tarkoitus laittaa tänne sitten pennuista kuvia... kun vaan niin pitkälle päästäisiin. Nyt vaan odotellaan juoksuja.

    VastaaPoista